Tex Mex saus

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Porties 3 personen

Ingrediënten
  

  • 1 groene paprika
  • 1 grote sjalot
  • 400 gr gepelde tomaat
  • 1 eetlepel komijn
  • peper en zout
  • olijfolie

Instructies
 

  • Pel de sjalot en snij in ringen. Maak de paprika proper en snij in lange reepjes
  • verwarm de olijfolie in een kookpot bak de sjalot aan ( niet bruin laten worden )
  • paprika reepjes toevoegen en 3 min laten stoven
  • voeg de gepelde tomaat en komijn toe en laat 20 min stoven. Afkruiden met peper en zout

Notities

  • heel lekker met ( gemarineerde ) steak
  • past bij bbq


Automatisch een mailtje bij een nieuw recept! 🥳 Hoe fijn is dat!




Reacties

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept