Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Instruction Images
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Pin recept
Voorbereidingstijd
10
minuten
min
Bereidingstijd
25
minuten
min
Gang
Gebak
Porties
24
stuks
Ingrediënten
220
gr
solo patisserie
kamertemperatuur
240
gr
suiker
4
eieren
70
gr
cacaopoeder
1
snuif
zout
360
gr
bloem
12
gr
bakpoeder
320
ml
melk
24
stuks
schoko-bons
Instructies
Klop de suiker met de boter tot een luchtige massa. Verwarm de oven op 170°C.
Voeg één voor één de eieren toe.
Voeg de melk toe.
Meng de bloem samen met het zout, bakpoeder en cacaopoeder. Voeg in delen toe aan het boter mengsel.
Vul de cupcakes, ongeveer 2/3.
Steek in elke cupcake een kinder schoko-bon. Gebruik een natte lepel om de schok-bon weer dicht te leggen.
Controleer met een prikker of de muffin klaar is ( geen deeg is klaar ). Laat een 10' min afkoelen in de vorm daarna op een rooster.
Deze muffins heb ik gemaakt voor mijn oogappel Gust. Hij is 6 jaar geworden en mocht trakteren op school.